top of page

Even voorstellen: de charmante Piaggio Ape tuktuk van Morjoy

We moeten onze Piaggio Ape even aan jullie voorstellen. Hij staat ook wel bekend onder zijn alias “Morjoy’s tuktuk”. Hij heeft alles aan boord wat nodig is om jullie van de lekkerste drankjes te voorzien. Daarnaast ziet hij er ook nog eens super trendy en stoer uit. Hij valt op door zijn hippe kleurtje en stoere afwerking met houten werkblad. Maar, onze Piaggio Ape is véél meer dan zomaar een tuktuk.


De tuktuk van Morjoy is dé eyecatcher op elk feest


Onze tuktuk maakt van ieder feestje een speciale gelegenheid. Zijn vrolijke fel groene kleur brengt iedereen direct in de feeststemming. De koffers op het dak maken zijn stoere en hippe look helemaal af. Deze koffers hebben natuurlijk ook een functioneel doel. Hierin nemen we alles mee wat we nodig hebben. Zoals bekertjes en schoonmaakspullen.


Morjoy mobiele koffiekar

Wanneer de 2 zijkanten en de achterkant van onze Piaggio Ape opengaan, kan het feest pas écht beginnen. Een geweldige indeling, want zo staan we altijd met ons gezicht naar de klanten. En dat is bijzonder. De meeste tuktuk’s hebben deze mogelijkheid namelijk niet.


Het interieur van de tuktuk is voorzien van een houten werkblad met industriële look. Hout geeft nou eenmaal veel meer sfeer dan roestvrij staal. Daardoor kunnen we schoon werken én genieten onze gasten van een stijlvolle uitstraling.


Onze dappere tuktuk heeft natuurlijk ook een waterkraan aan boord. Kopjes omspoelen is dus geen enkel probleem. Zeker niet omdat de Piaggio Ape ook nog eens is voorzien van een 70 liter watertank.


Morjoy Spoelkraan


Morjoy watertank

Kleine stoere mobiele bar op 3 wielen


Onze tuktuk is vooral een stoere koffiemachine op drie wielen. We hebben zelfs een koffiemolen aan boord. Elke kop koffie wordt dus vers voor je gemalen. Zowel de koffiemachine als de molen draagt hij vol trots. Daarmee zetten we de lekkerste koffiespecialiteiten. Dat kan op stroom, maar dat hoeft niet perse. Is er geen stroom? Dan switchen wij gewoon over op de accu in combinatie met gas.


Morjoy koffiemachine koffiemolen

Geen zorgen, dat zorgt niet voor een lawaaiige generator die de muziek overstemt. De ingebouwde omvormer zorgt ervoor dat 12 volt wordt omgezet in 220 volt. Meer dan dat hebben wij niet nodig want de gasinstallatie verwarmt het geheel waardoor we geen grote accu nodig hebben.


Morjoy accu
Morjoy omvormer

Morjoy koelkast afkloplade

De melk, de slagroom en zoete lekkernijen houden we koel en vers in onze Piaggio Ape tuktuk. Deze is namelijk uitgerust met een professionele koelplaat én een koelkast.


Ook afval is geen probleem. Het koffiedik van onze specialty koffie kloppen we af in de daarvoor bestemde en ingebouwde lade. Een goede opslagplek voor als jij een beetje koffiedik komt halen. Voor je tuin, koffiedrab voor het huishouden of koffieprut voor een bodyscrub.







mobiele bar op wielen

Neem de grote trots van Morjoy maar eens goed in je op. Valt je op dat zijn wielen iets naar binnen staan en de banden wat zacht zijn? Geen paniek. Dit hebben we bewust gedaan. Zo behoudt onze stoere Piaggio Ape een stabiele wegligging. Ook al is hij zwaar beladen en heeft hij maar 3 wielen.




Hoewel Stavros denkt dat hij kan concurreren met een Formule 1 racewagen, gaat onze tuktuk eigenlijk niet harder dan 30 kilometer. Er ontstaat dan ook regelmatig een file als we de weg verkiezen boven het fietspad. Sorry!

bottom of page